Monday, February 14, 2011

Saya nak tersenarai dalam bloglist Lulu Caldina..



Salam...hai lulu-pages readers..
Tetiba lulu teringin nak 'rombak' bloglist Lulu-Pages ni..
Dah berbulan kebanyakannya sama jer..
Jom, bersama-sama membantu mempromosikan
blog masing-masing...


Kerana sokongan anda semua, lulu sangat hargai...
Dan, kalau korang berminat nak tersenarai dalam bloglist blog ni sila 
tunjukkan kesungguhan anda...
Buat satu entry kat blog kalian,
copy paste banner kat atas dalam entry tersebut,
dan nyatakan kenapa anda berminat untuk 
mempromosikan blog Di Lulu-pages ni...
Sila lah menjadi follower saya eh...
(Bloglist lulu hanya untuk follower..yeah..)
Boleh tak?


Buat yang dah buat dan tersenarai dalam komen sebelum ni
(ini adalah entri repost),
dan masih berminat terus 'melekat' di bloglist ni,
tolong inform lulu...
Mekasih..*Wink..
(INI BUKAN EXCHANGE BANNER YER..
NI MENGENAI BLOGLIST...HUHU) 

TUTUP 14.02.2011 JAM 8 MALAM..
TQ..


.

30 Penyokong CHELSEA:

Ayuni on January 3, 2011 at 4:57 PM said...

lulu, x boleh amik banner....

.::: Princess MOMOY :::. on January 3, 2011 at 5:16 PM said...

wahh...menarik tu...
dear thx for comment
momoy dah follow kamu juga. follow balik yer
salam kenalan

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

Unknown on January 3, 2011 at 5:34 PM said...

dah join2 !! hehe ..

http://diariamzar.blogspot.com/2011/01/saya-ingin-tersenarai-dalam-bloglist.html

shahjiehan on January 3, 2011 at 5:41 PM said...

SJ nak masuk~ sbb SJ sapot chelsea~!!! tp smlm seri la pulak :(

NARDtheNERD on January 3, 2011 at 9:05 PM said...

nanti kalau ada masa i join k..
:)

Syira Qahira on January 3, 2011 at 10:03 PM said...

salam satu malaysia


syira nak joint juga :D

http://www.sissyira.com/2011/01/bloglist-lulu-pages.html

Jom Masak Channel on January 3, 2011 at 10:30 PM said...

nak exchange banner ke? ok..boleh jer..

sory tak jumpa shoutbox so komen kat sni

Faizal n Fashitah on January 4, 2011 at 8:35 AM said...

Hi Lulu.. nak exchange banner ke? XD

Unknown on January 4, 2011 at 8:40 AM said...

kalau sempat join.eeheh

noor on January 4, 2011 at 9:02 AM said...

lulu nak join gak...leh exchange link kan

athirahassin on January 4, 2011 at 10:09 AM said...

ok... nk kuar jap.. japg bt entry utk lulu k??

tinggal link blog dlu yeaa

http://misztrex.blogspot.com/

fa10 on January 5, 2011 at 6:04 AM said...

ok, kita exchange link

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/01/saya-ingin-tersenarai-dalam-bloglist.html

athirahassin on January 5, 2011 at 11:06 AM said...

trex join =)

http://misztrex.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-lulu.html

Personal Wellness Coach. on February 11, 2011 at 9:26 PM said...

good effort.
blog lulu memang cun !
=)

zaheeyah on February 12, 2011 at 7:04 AM said...

nak join!!

zaheeyah on February 12, 2011 at 7:20 AM said...

Hai Lulu...
first time masuk sini...

sy nak join!!

dah buat entri...

http://nur-zaiya.blogspot.com/2011/02/bloglist-saya-nak-tersenarai-dalam.html

Syira Qahira on February 12, 2011 at 8:24 PM said...

selamat malam

rombak lagi yea


Jom Baca dan Komen--senarai nama pemenang 1st contest bila saya mati by sissyira

Biey on February 12, 2011 at 8:48 PM said...

dah join..

http://bloggiebiey.blogspot.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-blog.html

||aLeaSaRa|| on February 12, 2011 at 9:15 PM said...

yuhuu sis..kite join tau yehaaa;

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-lulu.html

Unknown on February 13, 2011 at 12:36 AM said...

nak join juga..

http://ceritapadlie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-lulu.html

Nora Shahaira on February 13, 2011 at 1:28 AM said...

tag lulu boleh...?


http://aurajarinora.blogspot.com/2011/02/pencarian-10-blog-tercantik-pilihan.html

Zulfahmi Abidin on February 13, 2011 at 2:02 AM said...

hahaha.gud luck for your blog list.bdway tengs sbb puji blog sy.alah.org beli je bnde tuh.bukan buat sndri.^_^

Yulia Fajrin on February 13, 2011 at 3:13 AM said...

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-contest-from-pembawa.html

tag lagi..boleh kan???heeee...lagi satu...sat lagi nak buat post psl bloglist ni XD

Yulia Fajrin on February 13, 2011 at 3:28 AM said...

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-lulu.html

dah buat!! XD

Mr.TN_SkY on February 13, 2011 at 5:22 AM said...

heheh..nice method to rptkan hubungan ngn pmbaca..hehe..kalau smpt SkY join jugak ye? :-D

aa..SkY FOLLOW blog cik lulu ye..

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

Unknown on February 13, 2011 at 7:37 AM said...

salam, saya pun nak join...

http://www.abhamz.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-blog.html

terima kasih.

Unknown on February 13, 2011 at 5:55 PM said...

Dah join hari tu tapi nak join lagi .. huhu

http://diariamzar.blogspot.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-lulu.html

Unknown on February 13, 2011 at 6:01 PM said...

dulu dah join tapi amzar nak join lagi !!

http://diariamzar.blogspot.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-lulu.html

Ammar on February 13, 2011 at 11:30 PM said...

Lulu... Ammar join..harap Lulu terima:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-lulu.html

Pakcoh on February 14, 2011 at 7:43 AM said...

Lulu... Pakcoh baru join disini.. permisi ya..
http://luqmanawawi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-tersenarai-dalam-bloglist-lulu.html

 

Lulu pages Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!