Wednesday, August 10, 2011

Segmen | Blog ku memang lawa dimata Lulu Caldina





Wohoo lama tak buat segmen..
Jom, sertai segmen yang menarik sangat bagi lulu...
Wee, oleh kerana masih teruja dengan baby baru ni..
Ekeke, sila layankan jer eh..
Lulu buat keputusan nak buat segmen yang berkaitannya..




  1. Letak header Lulu-Pages dan linkkan ke entri ini dengan tajuk 
    "Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"
  2. Dalam entri tu, silalah tulis apa jer yang korang nak.. ekeke
  3. Dah siap, tinggalkan link entri korang kat komen entri ni
  4. Tarikh Tutup, Rabu ni, 3 petang...


5 blog yang terpilih, (tak semestinya blog lawa yang akan terpilih.. kita akan lihat siapa yang 'bertuah..) akan lulu view melalui samsung galaxy tab, diabadikan dalam gambar dengan Nikon D3100. Dan menjadi entri melekat selama 24 jam di Lulu-Pages.. Tak cukup? nak 48 jam? wee, akan difikirkan ;p..





P/S - Teruja, sebab encik ben 1st komen kat Lulu-Pages, walaupun dah lama follow blog ni :)






.

96 Penyokong CHELSEA:

bombay on August 8, 2011 at 3:45 PM said...

join dah..;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

yqnq ellyana on August 8, 2011 at 3:49 PM said...

yana join

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Anonymous said...

Lulu..Fitri join =)
http://fitribintisenin.blogspot.com/2011/08/segmenblog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

miss jambu on August 8, 2011 at 4:00 PM said...

genk join juga

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Mama Amirul on August 8, 2011 at 4:01 PM said...

ok dah siap....
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Azzah on August 8, 2011 at 4:06 PM said...

azzah join...http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

SoLy SoLicious on August 8, 2011 at 4:08 PM said...

waahh... bestnye abg ben komen..heee..
segmen menarik..must bookmark..nnt join..heee

C`ayob.com on August 8, 2011 at 4:09 PM said...

http://cayob.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina_4356.html

Terima Kasih Lulu...Kerana Segmen Ini.

Unknown on August 8, 2011 at 4:11 PM said...

Lulu, tengok sini :

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Unknown on August 8, 2011 at 4:15 PM said...

saye join.hehe

Unknown on August 8, 2011 at 4:16 PM said...

join dah. :)
http://sakurasue.blogspot.com/2011/08/blogku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

fRaMe+LenSeS on August 8, 2011 at 4:16 PM said...

wahh lulu da beli galaxy tab. perghh (kagum seketika.)
pastu dengar ada d3100 lagi (kagum skali lagi. ehhe. nadh nak join jugak.. ) weee~~

http://www.nadzrie.com/2011/08/segmen-blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu.html

Mish Eyryn on August 8, 2011 at 4:16 PM said...

ryn joint yurp :))

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Mak Jem on August 8, 2011 at 4:22 PM said...

silalah lulu merebiew blog mama cun ni ye..hehe..

http://suziehoney.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

siti zarizza on August 8, 2011 at 4:31 PM said...

MSB join taw lulu. :D


http://sitizarizza.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Nilam suhana on August 8, 2011 at 4:32 PM said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html


saya menjoinkan diri lulu..:) heheheh

tza on August 8, 2011 at 4:33 PM said...

hi LC ! i am in ;D

http://saya2105.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

jeles tengokk baby baruuu uu ;DD

Uji Rafizan Hussein on August 8, 2011 at 4:41 PM said...

Penat2 balik sekolah pun join jugak segmen Lulu.

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/08/blogku-memang-lawa-di-mata-lili-caldina.html

p.s: Lili tu dah tukar Lulu tau.Silap pulak mula2 post.Maklumlah, anak murid ada nama Lili. (Lily Elisa)Tersasul pulak.

C i k P i p i T e m b a m on August 8, 2011 at 4:44 PM said...

kita join !

http://budakpptembam.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Azura @ cik buaya on August 8, 2011 at 4:45 PM said...

akhirnya dapat jugak comment.. tenet slow :(

ni link :) sy join ye lulu :)

http://rara-zura.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

RamRamCute on August 8, 2011 at 4:52 PM said...

Saya pun nak join juga segmen cik Lulu...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/08/segmen-blogku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

TheGirlNamedNoor on August 8, 2011 at 4:53 PM said...

Saya join!! hehe
Ni URL saya.... ^_^

http://interpretasiotak.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu.html

Emma on August 8, 2011 at 5:03 PM said...

Yuuuuhuuuu Lulu, 1st time Emma join segmen Lulu nie....

http://emmaeema.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Unknown on August 8, 2011 at 5:10 PM said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Siti Fairuz Iskandar on August 8, 2011 at 5:31 PM said...

saya dah join awak..
http://deardiary5ruziskandar.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Ce'gu JAERA on August 8, 2011 at 5:34 PM said...

selamat berpuasa Lulu.. Gen2Merah join gak ye...

http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu.html

Kancil 8349 on August 8, 2011 at 5:45 PM said...

Kancil melapor diri...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Dzulaikha Idhamsah on August 8, 2011 at 6:26 PM said...

saya join ! ;D
http://ika-stories.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Aiya Lvdra on August 8, 2011 at 6:34 PM said...

hai sis,
cik ya join..

http://hatikejari.blogspot.com/2011/08/blogku-memang-lawa-di-mata-lulu-caldina.html

Nur Hamizah on August 8, 2011 at 7:06 PM said...

miza join
http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu.html

Cik Purple on August 8, 2011 at 7:16 PM said...

cp join..:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

AyuInsYiraH on August 8, 2011 at 7:41 PM said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

ayu joint yer

AyuInsYiraH on August 8, 2011 at 7:41 PM said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

ayu joint yer

AyuInsYiraH on August 8, 2011 at 7:41 PM said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

ayu joint yer

CIK PARO! on August 8, 2011 at 8:10 PM said...

join suda

http://kisahcikparo.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

IT'S MY ONLINE DIARY on August 8, 2011 at 8:11 PM said...

nak join! nak join! hehe

http://blogakujiwaaku.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Rohaizam Rosli on August 8, 2011 at 8:18 PM said...

yes... lepas berbuka terus semangat nak join segmen...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Cynthia Lee on August 8, 2011 at 8:21 PM said...

Hello Lulu , I joined this segmen :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Sheila Adziz on August 8, 2011 at 8:31 PM said...

dgt join gak...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

aamalinaazman on August 8, 2011 at 8:35 PM said...

mimi join segmen cek lulu =)


http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu.html

Unknown on August 8, 2011 at 9:02 PM said...

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Han join :)

Nur Zafirah on August 8, 2011 at 9:48 PM said...

lulu saya JOIN ;)http://kittykucingaku.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

paie on August 8, 2011 at 10:25 PM said...

Cik Lulu..paie join segmen nie :)

http://faizahfariza.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

alia zainol on August 8, 2011 at 11:48 PM said...

already!

http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Falling . on August 9, 2011 at 12:10 AM said...

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Izzati Alina on August 9, 2011 at 12:25 AM said...

da join!!

http://izzatialina.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Unknown on August 9, 2011 at 12:35 AM said...

Join! http://kecikissmall.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Asy Faro on August 9, 2011 at 12:36 AM said...

kak Lulu...

saye blogger baru dan serious nak join segmen nie!!!^^

http://asyfaro.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

DOBOT BLOG on August 9, 2011 at 12:55 AM said...

haiii...joinnnn.......

http://kyrulnyzam.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Ifa on August 9, 2011 at 2:50 AM said...

miss LULU ! im joining this segmen !

http://xhittymell.blogspot.com/2011/08/ehem-blog-kuh-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Unknown on August 9, 2011 at 3:07 AM said...

http://gettingintolove.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Sireh Puteh melaporkan diri.. hahahaha...

A H Y E N on August 9, 2011 at 4:58 AM said...

dear cik lulu , saya join :D

http://cerita-blablabla.blogspot.com/2011/08/segmen-belogku-paling-lawa-dimata-cik.html

Nini D.. on August 9, 2011 at 9:32 AM said...

darling,...i bleh join x?

Lulu Caldina on August 9, 2011 at 9:37 AM said...

@Nini D.. boleh :)

kemboja on August 9, 2011 at 2:42 PM said...

http://akukembojaputih85.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu.html

join yer.. hehe

Cik Purple on August 9, 2011 at 3:17 PM said...

sis.. dah hade senarai tak nih??? kalau tak cp tolong senaraikan sbb genk tak on9 kot..:) bole ek?:]

Cik Purple on August 9, 2011 at 3:51 PM said...

dah senaraikan..:)
Senarai Segmen | Blog ku memang lawa dimata Lulu Caldina

Pn Ayu on August 9, 2011 at 4:43 PM said...

join jugak^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Aima M on August 9, 2011 at 5:08 PM said...

http://cinonetstory.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

syuha zulkifli on August 9, 2011 at 5:22 PM said...

Syuha singgah makan cekodok jap ^_^

http://athibe.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

ninie_azriena on August 9, 2011 at 6:18 PM said...

ninie dtg menjoin kan diri =)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Cikgu Ma on August 9, 2011 at 6:49 PM said...

selamat berpuasa..saya budak baru belajar menulis (",)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/08/segmen-blogku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Nabiha Zaidi on August 9, 2011 at 6:57 PM said...

sebok jugak .

http://beehac.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

. on August 9, 2011 at 7:06 PM said...

nak tumpang sekaki bole? hehe.

http://dbaketagihblog.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

ieda =.= on August 9, 2011 at 8:17 PM said...

syieda joint jgk ^_^

http://shuhaida313.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

miranawi on August 9, 2011 at 8:30 PM said...

mira join ;D

http://nurhazmira.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Unknown on August 9, 2011 at 8:43 PM said...

ina join..
http://official19.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

ɀʉɱʁɩ on August 9, 2011 at 11:45 PM said...

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Syafiq Ahadin on August 10, 2011 at 1:17 AM said...

http://apekblogger.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Sori lulu...lambat join...

skuterlady.blogspot.my on August 10, 2011 at 11:04 AM said...

join jugak...

http://skuterlady.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

skuterlady.blogspot.my on August 10, 2011 at 11:08 AM said...

tadi rasa macam dah leave my link here...tapi lupe la...

http://skuterlady.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

mimie on August 10, 2011 at 11:35 AM said...

cik lulu..sy j0in segmen cute niey yer..hee

~Agen Coway Anda~ on August 10, 2011 at 12:38 PM said...

nk join jugak lah..

~Agen Coway Anda~ on August 10, 2011 at 12:48 PM said...

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

join..

cik violet on August 10, 2011 at 1:06 PM said...

lulu..nama awak ada dalam segmen..jom terjah..hehe

http://farhah88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Kaki Wayang on August 10, 2011 at 1:12 PM said...

anda termasuk dalam komen dan orang yang Kaki Wayang lawati..tq atas komen itu..hehehehehehe

SEGMEN ABG BEN!!!

http://informations-the.blogspot.com/2011/08/betol-betol-hangat-ben-ashaari-ajak.html

oshin on August 10, 2011 at 1:15 PM said...

join !

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

Unknown on August 10, 2011 at 1:18 PM said...

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-cardina.html

lulu join sini ye^^

Unknown on August 10, 2011 at 1:18 PM said...

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-cardina.html

lulu join sini ye^^

Unknown on August 10, 2011 at 1:29 PM said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

join last minutes

bella_bumbum on August 10, 2011 at 1:41 PM said...

kak lulu ~
saya joinnnnnn :D

http://felizbellover.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

zuraa on August 10, 2011 at 1:42 PM said...

nak join
http://deanatasia.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html?zx=2069545b76ed44a7

Rozita Ceritaita on August 10, 2011 at 2:15 PM said...

ok akak dah join.... ko saje je bagi jantung akak laju dik oiii....lelah nak ngejor ni haa...

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

lepak on August 10, 2011 at 2:42 PM said...

nak join gak...harap sempat...fuhhh

http://easy-xs.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

BERT on August 10, 2011 at 2:45 PM said...

ingin join ye cik lulu

http://viniyamey.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

BERT on August 10, 2011 at 2:46 PM said...

http://viniyamey.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

dah post ke belom link tadi.. haha.. lupe plak

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n on August 10, 2011 at 3:15 PM said...

join join join!!!!

http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

aliza on August 10, 2011 at 3:32 PM said...

akak buka blog ni pukul 332, rabu.. dah tamat ke segmen ni?????

Lulu Caldina on August 10, 2011 at 3:39 PM said...

@aimaniman ye kak dah tutup :)

Kak Amy on August 10, 2011 at 3:45 PM said...

alahai x de rezeki amy nak join cik lulu punya segmen , hari nie lewat online huhuhu..anyway good luck pada semua..

W a n a Eiskay on August 10, 2011 at 3:47 PM said...

Luluuuu!!! Kenapa dah tutup? Wana baru nampak!! :(

Lulu Caldina on August 10, 2011 at 3:49 PM said...

huhu dah tau macam ni... sila lah join siapa nak join.. lulu akan terima sampai 10 malam ni (rabu).. TQ

Ju on August 10, 2011 at 4:05 PM said...

Aisayyyyy....terlambat 1jam...hehehe...nnt buat lagik yer segmen camni...

aliza on August 10, 2011 at 4:23 PM said...

tq lulu.. terharu
akak pon join sama
http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/blog-cute-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html
jom terjah kawan2...

khairulsyarafi on August 10, 2011 at 9:47 PM said...

nak join jugak walaupun da terlewat..hehe...jangan maraaa

http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/08/blogku-memang-lawa-di-mata-lulu-caldina.html

nini on August 11, 2011 at 12:20 AM said...

ala tak sempat join =(
tak pe la....btw time kasih sudi singgah blog buruk saya =D

 

Lulu pages Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!