Monday, September 27, 2010

Contest - Gua tau itu siapa


Contest ni rasanya dari minggu lepas kot, makbed dah tag untuk selesaikan.. Tapi baru hari ni lulu buat..huhuhu...lambatnya... [klik]

So, Jom kita tgk usaha lulu untuk menang contest dan seterusnya mengalahkan rekod makbed menang contest 2x..

Contest ni dianjurkan oleh Encik Hamzah Ian..(sila ke blog beliau untuk lebih faham akan perihal contest ini ye..) [klik]

Pemenang contest ni akan mendapat hadiah..

Hadiah-hadiah:
1.Pertama : Duit RM30 dan juga Domain (dua-dua gua bagi)
2.Kedua : Duit RM20 atau Domain (pilihan nak domain atau nak duit, satu je okeh)
3.Ketiga : Belanja makan untuk 2 orang ( Dua pemenang untuk tempat ke-3)
4.Cabutan bertuah untuk semua perserta iaitu topup RM5 untuk seorang sahaja. (Digi Maxis Celcom shj)
(copy paste dari blog beliau)

Berikut adalah jwpan lulu...

Lulu yakin yang duduk sebelah Hamzah ni Emak dia.. Sebab Hamzah duduk tersipu-sipu malu tu pula sbb yg snap gambar tu awek cun (Hamzah kira ada hati ngan dia, so, tak tau mcm mane nak cover handsome..).. Lagipun Hamzah malu kalau kantoi dgn emak, yg dia ada feeling ngan awek tu..


Ok, itu jwpn lulu.. merapu jer ngee..tapi harap menang...amin...


Lulu tag 3 orang bagi memeriahkan contest ini dan bersama-sama mengharapkan kemenangan...


5 Penyokong CHELSEA:

kerangRebus on September 27, 2010 at 8:51 PM said...

thanks for tagging mengging..nnt rajin i wat ye :)) gudlax to yu~~

Lulu caldina on September 27, 2010 at 8:52 PM said...

welkam kerang.. =)

nenao on September 27, 2010 at 10:11 PM said...

haha.. fun jugak. thx tagging. ti nenao join jugak. pikir lu. cari ilham siapa sebelah dia huhu :)

hamzah ian on September 27, 2010 at 11:07 PM said...

noted... tenkiu sbb join.. nntkan keputusan nya nanti okeh??

btw ko sngt cun ah.. hehe

Lulu caldina on September 27, 2010 at 11:54 PM said...

welkam..ngee

 

Lulu pages Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!