Meh Jenguk~Blog alin

Dapur Tanpa Sempadan...

Friday, September 30, 2011

SAYA NAK JOIN BLOGLIST MAKBED'S JOURNAL

MAKBED

Awal pagi, kena selesaikan benda ni dulu, sebab malam tadi masa makbed release post ni, lulu dah nak offline :)... Standard lah kan, bila bercakap mengenai makbed, mestilah dari Lulu Caldina.. Ibarat mayonis dan burger, ikan dan asam, milo dan susu, begitulah rapatnya hubungan kami..ngeeeeeeee.......


Lulu tau Lulu-Pages tetap akan berada di bloglist makbed (keyakinan yang tinggi woo), dari dulu sampai bebila.. hoh, sebab Lulu-Pages kan special dihati makbed.. Dan tiada yang lebih menggembirakan dari lulu, selain makbed yang telah berjaya naik pangkat menjadi seorang ibu sepenuh masa buat gegirl oni dan boboy wawan.. Selamat tinggal kepada masalah pengasuh....... Tahniah makbed!!!!


Dah, sila beri sokongan padu, buat kawan baik lulu ni...
Tanpa korang siapalah blogger, kan.. kan...



.

2 Penyokong CHELSEA:

jairinly on September 30, 2011 at 8:03 AM said...

slmt pagi..salam pagi dan salam kemesraan..harapan kali sebagai blogger agar kamu selalu hapi bersama family tersayang..da,,,da,,,...happy always...mari kawan2 join blog lulu...

Makbed on September 30, 2011 at 11:25 PM said...

checked!


 

Lulu pages Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!