Sunday, August 12, 2012

Unique Giveaway By Lulu Caldina




Siyes dah lama sangat tak buat giveaway.. memula tu terasa nak buat segmen, tapi tiba-tiba ubah fikiran.. Buatlah giveaway yang simple ni saja. Masa sekarang ni suntuk sangat, lulu selalu sibuk, asyik terkejar sana sini nak buat sesuatu. tapi, memang rasanya masih sempat lagi nak laksanakan satu giveaway yang sangat unik ni.. bagi lulu lah.. Korang ada masa sila join yer.. Tak nak sudah, tak paksa...........

Untuk yang join tu, syaratnya sangat mudah..


  1. Ambik header Lulu-Pages, buat satu entri kat blog korang dengan tajuk 'Unique Giveaway By Lulu Caldina..'
  2. Dalam entri korang tu, tempekkan sekeping gambar korang yang paling lawa.. Tak lawa reject :p
  3. Dah siap, sila tinggalkan url link tu kat ruangan komen entri ini.
  4. Tarikh tutup, ahad ni 12 Ogos 12 malam.


Hadiahnya? 
ada sebab dalam entri tu nak gambar yer.. Kalau anda terpilih/menang, gambar yang ada pilih itu akan di transformer kan seperti gambar kat atas sekali entri ni. Lawa tak??? Ok, 5 orang pemenang yang akan dicari. Cara pemenang dipilih, takde kaitan korang handsome atau cute, ataupun cara yang khusus.. Bila dah menang tu, kira rezeki korang lah eh.. Entri lain yang tidak terpilih akan dimuatkan menjadi satu entri, dan akan dijadikan sticky post, untuk memudahkan orang lain blogwalking. Dah, kan dah jadi 2 dalam satu. Kalau tak menang, bolehlah tambah follower..


Kenapa harus join?
Lulu dah jarang sangat buat 'aktiviti macam segmen, contest ataupun giveaway' kat Lulu-Pages ni. So, bila ada, korang kena grab peluang..





P/S - kredit gambar dari google - IU (Korea)






.

35 Penyokong CHELSEA:

Rozita Ceritaita on August 8, 2012 at 4:56 PM said...

nak join! kejap2 akak cari gambar dulu ye dik..

Mrs Velentine on August 8, 2012 at 5:01 PM said...

join

http://msvelentine.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Jaja Sutera on August 8, 2012 at 5:06 PM said...

Jaja nk Join !

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Rozita Ceritaita on August 8, 2012 at 5:12 PM said...

dah siap!

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

psssttt ko nak berbuka apa dik??

Unknown on August 8, 2012 at 5:13 PM said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Unknown on August 8, 2012 at 5:27 PM said...

Joined ^^

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Unknown on August 8, 2012 at 8:24 PM said...

pesal tak boh gambo sniri?? heeehheehh

Unknown on August 8, 2012 at 10:24 PM said...

assalamualaikum sistt :)
saya JOINN .

http://tiraaaffiahathirahlovemr-capitals.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

nad on August 9, 2012 at 3:24 AM said...

nk try join
taktau la diterima ke tak ;)

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

tq lulu!

wanita mutalib on August 9, 2012 at 8:41 AM said...

join :)

http://wanitamutalib.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Unknown on August 9, 2012 at 10:56 AM said...

alemak...sempat ke nak mealwa dalam gamba ni....

Aziela on August 9, 2012 at 11:53 AM said...

walaupun akak tak lawa, kamera x cantik, tapi gambar akak kaler biruuu...hihihihi...

http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

oshin-jamel on August 9, 2012 at 12:18 PM said...

oshin join :p

http://oshin-jamel.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

umishas on August 9, 2012 at 1:00 PM said...

ok..dh join dh..

http://umithreesha.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

umishas on August 9, 2012 at 1:09 PM said...

dh join dh..

http://umithreesha.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Nur Amalina Mohammad Bakri on August 9, 2012 at 3:13 PM said...

saya join :D
http://amalinabakri.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Fara Tasya on August 9, 2012 at 3:26 PM said...

Bismillah

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Suzie Ahmad on August 9, 2012 at 4:14 PM said...

join!!

http://suzieahmad.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Unknown on August 9, 2012 at 9:52 PM said...

saya join . tak cantik ni . nak reject ke ? Aha

http://meheartyouuuuu.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Suzie Ahmad on August 10, 2012 at 9:01 AM said...

dh join...
http://suzieahmad.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Suzie Ahmad on August 10, 2012 at 9:01 AM said...

dah join

http://suzieahmad.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Izwa Kamaruddin on August 10, 2012 at 11:21 AM said...

yeaaahhhh dah join!!!

http://nurul-izwa.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

♥ Vna ♥ on August 10, 2012 at 11:40 AM said...

done!

http://myspaceofthoughts.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

gary on August 10, 2012 at 12:51 PM said...

kak... err... sy nak tanya something yang takder kaitan dengan giveaway ni.. hehe.. saper yang design header akak ek? sy ingat nak tempah header kat dia, nak letak header tu kat blog baru saya... huhu~...

maszull on August 10, 2012 at 1:56 PM said...

assalamualaikum Lulu...mama dtg nak menjoinkan diri dlm giveaway ni itupun kalau diterima ye..:)

http://maszull.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

mujagirl92 on August 10, 2012 at 2:34 PM said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Ohzarina on August 10, 2012 at 2:39 PM said...

Kawan lama Join.....hehe

http://ohsenyum.blogspot.com/2012/08/segmen-unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Lulu Caldina on August 10, 2012 at 2:40 PM said...

@gary Header saya dicipta oleh http://www.facebook.com/alieffdotcom

fizafantagirO on August 10, 2012 at 4:13 PM said...

Lulu comey !

fiza join :)
http://dismybelog.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

Fiza Rahman on August 10, 2012 at 5:03 PM said...

Ok, dah join.

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/08/unique-giveaway-by-lulu-caldina.html

risa on August 11, 2012 at 8:37 AM said...

rindukan kamu adikku! :(
masih ingatkah pada daku

Liza Ahmad on August 11, 2012 at 9:03 AM said...

dah joined!
http://novemberlilyku.blogspot.com/2012/08/unique-giveway-by-lulu-caldina.html

Liza Ahmad on August 11, 2012 at 9:04 AM said...

Dah Joined!
http://novemberlilyku.blogspot.com/2012/08/unique-giveway-by-lulu-caldina.html

Unknown on August 11, 2012 at 2:29 PM said...

malunya kak lulu ..hehe... sangat malu ... nanti ada masa sy join

Lulu Caldina on August 12, 2012 at 2:42 AM said...

@risa ingatlah kak... rindu kamu juga :)

 

Lulu pages Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!