Meh Jenguk~Blog alin

Dapur Tanpa Sempadan...

Friday, May 31, 2013

Pengakuan terbaru pelakon kontroversi, Sharifah Sakinah


Tinggalkan dulu tentang kisah video 'aksi terlampaunya' yang sekaligus mengundang kontroversi kepada dirinya. Terbaru pelakon ini dikhabarkan sedang intim dengan anak teruna pengarah tersohor, Erma Fatima iaitu Shamil Equan, 22. Bercakap kepada Media Hiburan online, Sakinah mengakui sedang bercinta dan hubungan mereka baru saja bermula sejak tahun lalu. Buat masa sekarang, kami menjalani percintaan mereak dengan tenang dan macam 'orang putih' kata, 'just go with the flow'. Mungkin selama ini dia sering dilihat sebagai seorang yang suka bersikap tidak serius, tetapi kalau dalam soal hubungan, "Saya bila berkawan memang tidak suka main-main. Saya akan berikan sepenuh komitmen. Cuma, kali ini kisah percintaan saya mendapat perhatian disebabkan saya berkawan dengan anak Erma Fatima," katanya. -MD





.

4 Penyokong CHELSEA:

Farah Waheda Wahid on May 31, 2013 at 11:37 PM said...

hurmmm.... ^_^ senyum jer la...x tau nak comment apa....

aSHra haNI on June 1, 2013 at 12:43 AM said...

ermm agak2 erma sudi ke nk buat hang jd nantu dia?
tepuk dada tnya selera

zana fahmi on June 1, 2013 at 8:39 AM said...

Jgn nanti bila dah putus, keluar pula kat Keek hal yg tak sepatutnya. Nak gila2 pun tak perlu share dgn org yg tak faham awak...(Sakinah)

fyna on June 1, 2013 at 2:24 PM said...

hurm.. semoga SS jaga tingkah lakunya.


 

Lulu pages Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!