Thursday, March 3, 2011

Mak Dara 1st Giveaway (GA)



Adeh, tengah kembara ke blog-blog peserta 1st giveaway lulu, tak sengaja terjumpa GA ni, yang dah nak tutup tinggal beberapa minit jer lagi...Nak join...nak join...semoga sempat, dan semoga penyertaan yang hampir tak sempat ni akan mendapat 'rezeki'..yes...


Mak Dara, ni tajuk drama pilihan lulu "KASIHKU LULU"...Standardlah kan, mesti nak ada drama nama sendiri...ngee..


Entah sempat lagi ke tak nak tag orang ni..Tapi hah, silalah makbed, nini d dan ogosh buat...lalala...


Tarikh Tutup : 03.03.2011 - 12 malam..


.

2 Penyokong CHELSEA:

Cikbintang on March 4, 2011 at 10:50 AM said...

wahhh kasihku lulu..hehhee

bicara mak dara on November 11, 2011 at 10:54 AM said...

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

 

Lulu pages Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!