Meh Jenguk~Blog alin

Dapur Tanpa Sempadan...

Tuesday, October 16, 2012

Tarikh perkahwinan Farid Kamil dan Diana Danielle


Setelah berteka teki mengenai tarikh perkahwinan, pasangan pelakon Farid Kamil, 31, dan Diana Danielle, 21, akhirnya mengesahkan bakal disatukan sebagai suami isteri pada 3 November depan.Berita gembira itu diumumkan sendiri oleh Farid pada pra tonton filem Pe3 terbitan Metrowealth Movie Productions di sini, pada malam Isnin. "Syukur, hubungan kami mendapat restu keluarga. Insya-Allah kami akan bernikah pada 3 November ini.

Doakanlah kebaikan perkahwinan kami," katanya ringkas. Sebelum ini, pasangan tersebut membuat kejutan apabila bertunang dalam diam pada1 September lalu.Majlis yang diadakan di Damansara dekat sini itu dilakukan secara sederhana dan hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.

Pada majlis berkenaan kedua-dua pihak pada mulanya merancang untuk mengadakan majlis pernikahan selepas setahun bertunang. Diana dan Farid menyulam cinta selama tiga tahun dan hubungan mereka pernah putus tetapi disambung semula. Farid sebelum ini pernah bercinta dengan Irma Hasmie tetapi hubungan itu tidak kekal sementara Diana pula dengan pengarah dan aktor Syamsul Yusof. -Mstar


.

2 Penyokong CHELSEA:

Norain Ujang on October 16, 2012 at 8:14 AM said...

kawin juga mereka akhirnya

Myra Jay on October 16, 2012 at 8:54 AM said...

Tahniah pada mereka berdua, dah tak lama je lagi :)

Org ada duit senang je sebut terus jadi, kalau kita ni kena rancang dulu, tengok duit ada ke tak, cukup tak lagi :D


 

Lulu pages Copyright © 2011 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!